Badlishah Forum

Knowledge


You are not connected. Please login or register

Persahabatan,percintaan mana penting?????????

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 3 of 4]

51 >>> on Fri Sep 11, 2009 11:34 pm

ak fazmy What a Face afro lol!

View user profile
dah aku kata jujur,jujurla.....wat apa nk bercinta.....

View user profile
yola 2... tongue

View user profile
yess...lg seminggu sekolah pastu raya.....fuhhh kena tabah mengharungi minggu ni kt sekolah.....mesti siapkan folio..... Mad Mad

View user profile
sejarah_student wrote:yess...lg seminggu sekolah pastu raya.....fuhhh kena tabah mengharungi minggu ni kt sekolah.....mesti siapkan folio..... Mad Mad

folio tk siap lagi ke???

affraid affraid affraid

View user profile http://hikayatseorangceo.blogspot.com

56 >>> on Sun Sep 13, 2009 9:17 pm

btl2>>>>
pasti kn posa penuh>>>
hehehehhehehehehehehehe>>>>> Very Happy Laughing lol! afro

View user profile
sememangnya kita especially woman take care kecantikan muka,badan dan sebagainya. Cool Tapi kecantikan akhlak,budi pekerti lebih perlu dititikberatkan.Oleh itu,girls d luar sana jgn sedih kalau disisihkan.Ok girls.CHAYO I love you

View user profile
mestilah kawan...klu ada dalam kesusahan..kawanlah tlg dkt skolah. couple boleh dipakai buang..mcm lagu stacy AF6..... cherry

View user profile http://boysoverflower-ictl.blogspot.com
mestilah kawan...klu ada dalam kesusahan..kawanlah tlg dkt skolah. couple boleh dipakai buang..mcm lagu stacy AF6..... cherry

View user profile http://boysoverflower-ictl.blogspot.com
sape lg nsome....Nik ke Johan...Dalam cite Bio-Nik ...TV3....... rendeer rendeer

View user profile http://boysoverflower-ictl.blogspot.com
selamat hari raya kpd semua sahabat handai,guru dan juga orang-orang yg sewaktu dengannya....
What a Face

nah kad raya untuk semua...

View user profile http://nadiahxxlelouchfanxx.blogspot.com
cH@mp wrote:ak fazmy What a Face afro lol!

fazmy ni sape....
sori x popular....hehe clown
jgn marah ye....
(bkn bdak 2a5 ke?)
muka die x tau camne.... flower

View user profile http://nadiahxxlelouchfanxx.blogspot.com
bes sgt ker bercinta ni..??aku tgk ramai kt skolah..bercita dn lps 2 x smpi berapa mingggu dh putus???dhlah ms bercita dulu bg kt awekk dia mcm2..yg awekk pun bglah mcm2 kat pakwe smpi kering duit???apa kes ni???bla dh putus,mulallah nk rasa mcm2...rugilah,geramlah..huh...x paham aku...tapi redhalah dh jln 2 dia yg pilih..kita hanya boleh nasihat je...apapun buat yang terbaik buat diri ini...dunia ini hanya persinggahan...jika dunia ini persinggahan,mengapa kita x bykkan amal kita???renung2kanlah...depends on urself... Wink Very Happy Smile

View user profile http://rozdina.blogspot.com
aq stuju gilerrrr dgn kta kta ngko rozdina

View user profile

65 >>>> on Sat Sep 19, 2009 2:31 am

Cool Cool

View user profile
apa pendapat ko plak cH@MP??? confused

View user profile http://rozdina.blogspot.com

67 der.. on Sat Sep 19, 2009 5:42 pm

hah!champ,ag nk tipu owg lehh..tulah,x mo ngaku diri tu fazmy..
bla ak bukak blik post lma2..,ak jumpak satu post
yg mngatakan ag mngaku diri ag tu fazmy..hehhe.. afro

View user profile http://www.novgems.blogspot.com

68 >>> on Wed Sep 23, 2009 1:20 am

KO NI AGAK NYA MMG btl kowt nak jd iwg yg memegang title semua yg negatif>>>
aku leh ngaku aku sapa>>
tp sapa yg thu>>
tuhan je yg tau aku sapa>>>
blur sungguh la minah ni>>
dh la blur,, slow plak tuh>>>
x bly blah punya bdk>>>>>>
hahahahhahaha>>>>>>>>>>>>> Laughing Laughing Laughing Laughing Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

View user profile
aku rasa ang ngan nani ni sesuai kahwin la champ!
kn org kahwin suke gaduh,hehe!
tata!!!!!!!! clown clown

View user profile http://nadiahxxlelouchfanxx.blogspot.com

70 haa?? on Thu Sep 24, 2009 10:35 pm

n@d1@h wrote:aku rasa ang ngan nani ni sesuai kahwin la champ!
kn org kahwin suke gaduh,hehe!
tata!!!!!!!! clown clown

aduss!!ke situ plak engko ye kak nadiahhh!!
afro afro afro
hal2 tu 10 taun lagi punya hal lah..

View user profile http://www.novgems.blogspot.com

71 ek eleh!! on Thu Sep 24, 2009 10:37 pm

cH@mp wrote:KO NI AGAK NYA MMG btl kowt nak jd iwg yg memegang title semua yg negatif>>>
aku leh ngaku aku sapa>>
tp sapa yg thu>>
tuhan je yg tau aku sapa>>>
blur sungguh la minah ni>>
dh la blur,, slow plak tuh>>>
x bly blah punya bdk>>>>>>
hahahahhahaha>>>>>>>>>>>>> Laughing Laughing Laughing Laughing Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

ee..nak kata kt owg blur ngan slow plak..
trang2 kat YM ag tulis:fazmyghazali@yahoo.com..haha..
dah r..mlas nk bdebat ngan ag,owg nk mlawak pon x leh..
hee.. afro

View user profile http://www.novgems.blogspot.com

72 >>> on Fri Sep 25, 2009 11:47 am

tkt ka nak bedebat>>>
huahuahuahuahuhauahuahuhauhauhauhaa>>>>>>>>>>
woi nadiah,, pndai2 ko aje nak ckp mcm tu>>
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

View user profile
kat sini pon nk gaduh ka??biarlah Champ tu sape,dah tu nickname dia.tulah gunanya nickname,untk merahsiakn org tu.Klau nk tau sangat,suruh dia tukar nick dia bubuh nama dia ngan makwe dia terus kt situ.Kan senang Evil or Very Mad Evil or Very Mad

View user profile
sejarah_student wrote:kat sini pon nk gaduh ka??biarlah Champ tu sape,dah tu nickname dia.tulah gunanya nickname,untk merahsiakn org tu.Klau nk tau sangat,suruh dia tukar nick dia bubuh nama dia ngan makwe dia terus kt situ.Kan senang Evil or Very Mad Evil or Very Mad
marah nampak??? Shocked Laughing

View user profile http://rozdina.blogspot.com

75 kkk on Fri Sep 25, 2009 2:30 pm

sejarah_student wrote:kat sini pon nk gaduh ka??biarlah Champ tu sape,dah tu nickname dia.tulah gunanya nickname,untk merahsiakn org tu.Klau nk tau sangat,suruh dia tukar nick dia bubuh nama dia ngan makwe dia terus kt situ.Kan senang Evil or Very Mad Evil or Very Mad

kehkeh..,good idea!!hahaha.. afro

View user profile http://www.novgems.blogspot.com

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 3 of 4]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum