Badlishah Forum

Knowledge


You are not connected. Please login or register

Pelajar perempuan lebih banyak gedik daripada lelaki...........

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

adakah ia benar???? Question Question confused

View user profile http://hikayatseorangceo.blogspot.com
bnr...( ikut majoriti) study

View user profile

3 >>> on Fri Sep 11, 2009 1:43 pm

btl2>>>>
tp ada la gak yg x gedik>>> Rolling Eyes Arrow What a Face
huhuhuhuh>>>>

View user profile
betul diorang terlebih excited lebih daripada lelaki,patutnya laki yg gagah perkasa ni la yg patut excited lebih sebab banyak tenaga dan kudrat. Sad Sad

View user profile

5 >>> on Fri Sep 11, 2009 5:10 pm

sokong2>>> Arrow clown cyclops

View user profile

6 cakap lebih on Sat Sep 12, 2009 11:47 am

sejarah_student wrote:betul diorang terlebih excited lebih daripada lelaki,patutnya laki yg gagah perkasa ni la yg patut excited lebih sebab banyak tenaga dan kudrat. Sad Sad



ckp kt org x sedaq diri....
mai dorm org dok menari tergedik-gedik(shuffle) Evil or Very Mad Evil or Very Mad ...

View user profile
BJ, ON9 KUL 2.00 SATGI,JUMPA AKU KT PASAR,GUDANG.....JIN ONLINE. Twisted Evil Twisted Evil

View user profile
[quote="sejarah_student"]betul diorang terlebih excited lebih daripada lelaki,patutnya laki yg gagah perkasa ni la yg patut excited lebih sebab banyak tenaga dan kudrat. Sad Sad



aii...pompuan trasa ni... Evil or Very Mad Evil or Very Mad



Last edited by najwa on Sat Sep 12, 2009 6:37 pm; edited 1 time in total

View user profile
laki mmg ska tdh pompuan yg bkn2...kta mrka gdk la..apa la..tpi mslh nyer depa dk trgdk gdk kt spa lki gak kn.. Exclamation Exclamation Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

View user profile
aq sokong pe yg fathin ckpkn 2..Org llki nie kte jer prmpuan gdk tp yg dpa pown gdk jgk..klau gdk klh prmpuan..hee3.. Razz Hrp phk llki sdrlah yg slm nie mrka pown gdk jgk..bkn prmpuan jer..tmbh2 lg sejarah student..mulut laen tp perangai laen...mngta jer lebih.. jocolor

View user profile

11 sensitip nie... on Sun Sep 13, 2009 6:49 am

t0pik yg sensitip nie...kang kte len,0wng len yg terasa...he3...

View user profile
ehem, sebelum gua meneruskan lagi forum ni, gua nak kata, perempuan ni ada dua kategori, gedik dan terpelajar, sama je dgn lelaki.

golongan terpelajar ni, dia jenis kurang bercakap, banyak baca, bila keputusan periksa dapat B, dia bersyukur sambil menambah ganda usahanya, sentiasa ramah dengan kengkawan, dan tak menyusahkan org lain.

tapi, golongan gedik ni plak, belajar tak mau, baca tak mau, pasal sembang no. 1, bila dapat B, mintak kat cikgu tambah 1 atau 2 markah, dan selalunya bab menyusahkan org lain no. 1.

jadi, apa gua nk ckp, sapa dalam golongan gedik ni, bertaubat la!! Mad Mad

View user profile http://hikayatseorangceo.blogspot.com

13 some & x all on Sun Sep 13, 2009 2:10 pm

mmg x dinafikan bahawe ramei girlz yg ggg 2. tapi ckit jela!!!!!! Basketball Mad

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum