Badlishah Forum

Knowledge


You are not connected. Please login or register

1A5 Aidilfitri

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 3 of 4]

51 Re: 1A5 Aidilfitri on Mon Sep 14, 2009 5:11 pm

selamat hari raya untuk semua umat islam.

View user profile

52 Re: 1A5 Aidilfitri on Mon Sep 14, 2009 5:12 pm

SELAMAT HARI RAYA KEPADA SEMUA KAWAN-KAWAN KU....

View user profile

53 Re: 1A5 Aidilfitri on Mon Sep 14, 2009 5:14 pm

jangan la shopping banyak-banyak sanagat

kena la berjimat cermat....

View user profile

54 Re: 1A5 Aidilfitri on Mon Sep 14, 2009 5:15 pm

aku silap eja tuuuu

maksud aku sangat...

View user profile

55 Re: 1A5 Aidilfitri on Mon Sep 14, 2009 5:15 pm

selamat hari raya semua ..........smoga panjang umur........x la mati sbelum raya Smile

View user profile

56 Re: 1A5 Aidilfitri on Mon Sep 14, 2009 5:17 pm

sel@m@t Hari raya aidilfitri.

View user profile

57 Re: 1A5 Aidilfitri on Mon Sep 14, 2009 5:17 pm

View user profile

58 Re: 1A5 Aidilfitri on Mon Sep 14, 2009 5:18 pm

RAYA NI JNGAN LUPA PASANG PELITA

View user profile

59 Re: 1A5 Aidilfitri on Mon Sep 14, 2009 5:19 pm

selamat haaari raaaya . maaaf zahir dan batin

View user profile

60 Re: 1A5 Aidilfitri on Mon Sep 14, 2009 5:20 pm

[img][/img][img]sory tadi mlawak ja.......klau terasa ambik Razz

View user profile

61 Re: 1A5 Aidilfitri on Mon Sep 14, 2009 5:21 pm

selamat hari raya kepada semua kawan-kawan dan guru-guru di sekolah ini saya ucapkan.Harap-harap anda semua menyambutnya dengan meriah sekali....

View user profile

62 ... on Mon Sep 14, 2009 5:21 pm

selamat hari raya diucapkan kepada seluruh pelajar SMKSB

View user profile

63 ... on Mon Sep 14, 2009 5:22 pm

HMMMMNNN...



Last edited by Izzul a.k.a Joker on Mon Sep 14, 2009 5:24 pm; edited 1 time in total

View user profile

64 ... on Mon Sep 14, 2009 5:22 pm

HARI RAYA NI JOM MAIN MERCUN....

SAPA YANG X MAU MAIN X PA... Razz



Last edited by Izzul a.k.a Joker on Mon Sep 14, 2009 5:28 pm; edited 1 time in total

View user profile

65 Re: 1A5 Aidilfitri on Mon Sep 14, 2009 5:23 pm

apa plan cikgu semasa menyambut hari raya aidilfitri Question Question Question satu lagi,cikgu jangan sesekali bermain dengan mercun Evil or Very Mad Evil or Very Mad

View user profile

66 Re: 1A5 Aidilfitri on Mon Sep 14, 2009 5:23 pm

sambutlah hari raya dengan penuh semangat dan meriah sekali...*******************

View user profile

67 ... on Mon Sep 14, 2009 5:25 pm

saya nak minta maap kepada semua orang yang saya dah buat silap Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

View user profile

68 Re: 1A5 Aidilfitri on Mon Sep 14, 2009 5:26 pm

sambutlah hari raya dengan meriah sekali....harap-harap perjalanan ke kampung anda selamat........

View user profile

69 Re: 1A5 Aidilfitri on Mon Sep 14, 2009 5:27 pm

minta maafff sja tulis kosong arr

View user profile

70 Re: 1A5 Aidilfitri on Mon Sep 14, 2009 5:28 pm

[wow]selamat berpuasa .lagi lima ari ja sabar lar[/wow]

View user profile

71 Re: 1A5 Aidilfitri on Mon Sep 14, 2009 5:29 pm

selamat hari raya kepada rakan-rakan saya di sekolah ini saya ucapkan

View user profile

72 Re: 1A5 Aidilfitri on Mon Sep 14, 2009 5:29 pm

View user profile

73 Re: 1A5 Aidilfitri on Mon Sep 14, 2009 5:31 pm

selamat hari raya kepada rakan-rakan dan guru-guru di sekolah ini saya ucapkan

View user profile

74 Re: 1A5 Aidilfitri on Mon Sep 14, 2009 5:34 pm

selamat hari raya harap perjalanan anda ke kampung anda selamat

View user profile

75 Lawak Hari Raya...Kekasihku Seru on Mon Sep 14, 2009 5:35 pm

Cerita ini mengisahkan tentang seorang lelaki yang bernama jimmy.dia ni org johor...
Die ade awek name Julie.Julie nih dok kt perlis..
Diorng nih xpernah jumpe sblom nih,juz msg n call aje..
Gamba pon diorng xpernah tengok sbb mereka hanya memakai nokia 3310i

Diorng da xtahan nk jumpe sngat2...
Diorng pon berpakat akn berjumpe pada hari raye pertama..
Dan diorng brcdang utj berjumpe di rumah julie..
Julie telah beritahu keluarga dia yg Jimmy akan datang beraya kerumah mereka..

Pada seminggu sebelom hari raye,Julie terlibat dgn satu kemalangan..
Mayat Julie selamat dikebumikan. .
Seluruh keluarga Julie sngt bersedih atas pemergian Julie..
Julie di dapati terkoban dalam kemalangan tersebut..
Akan tetapi,jimmy tidak mengetahui hal ini..

Kebetulan,hp jimmy rosak pada hari kematian Julie..
Sehari sebelum raya,bru lah hp die siap dibaiki...
Apabila hp da ok,Jimmy terus msg Julie..
Mesej yg dihantar oleh Jimmy tersebut semua di'reply'..

Pada hari yg ditetapkan,dgn alamat yg pernah diberi oleh Julie kpd jimmy..
Jimmy bertolak dr johor pd subuh awl syawal,
dan smpai di perlis pd ptng ari 2 juga dengan memandu kereta proton wira 1.6 kepunyaan kwn baiknya...

Bila smpai shj dirumah Julie,
dia terus bagi salam dan memperkenalkan diri kepada ibu bapa Julie..
Ibu bapa Julie pon menyuruh Jimmy duduk..

Mereka perbualan dgn bertnya tntang diri jimmy..
tetapi mata jimmy terjenguk2 kearah dapur dan
bilik2 yg ade dirumah tersebut kot2 ade Julie keluar atau menyorok dri dia..
Jimmy semakin tidak senang duduk..

Setelah lama berbual,jimmy pon tny pasal Julie kerana beliau tidak tahan nk berjumpa dgn Julie..
Ibubapa Julie menyarankan supaya jimmy banyak bersabar...
Jimmy semakin hairan,dan bertanya kepada ibubapa Julie,
"kenapa mak cik ngan pak cik??ape yg da berlaku pd Julie??"
"Julie telah meninggal dunia" kata ibu Julie..

Jimmy semakin kehairanan..
Jimmy bertanya "bila mak cik??sbb apa??"
Ibu bapa Julie pon menceritakan tentang hal kejadian..

Jimmy agak terkejut,
Tetapi jimmy tidak percaya kerana beliau ade sms dgn Julie sebelum berangkat ke perlis
Jimmy pon tunjuk semua sms itu kpd ibu bapa Julie..

Setelah membaca dan melihat no telefon tersebut,
ibu bapa Julie hairan kerana cara sms dan no telefon itu memang Julie yg punye...

Utk mendapatkan kepastian,ibu bapa Julie bawak Jimmy ke tanah perkuburan Julie..
Jimmy masih x berpuas ati dan mengorek kubur Julie...

Memang betol Julie sudah mati dan berada didalam kubur tersebut..
Jimmy semakin hairan dan ketakutan...

Sebelum Julie meninggal,
julie telah berpesan kpd org tua die supaya kalo dia mati,
tnm skali hp die sbb die terlalu syg kt hp nih..
Ibu bapa Julie turut menceritakan hal ini kepada jimmy..

Jimmy pon cuba sms Julie didepan ibu bapa Julie,
"awk ngah wat pe??"

Tidak lma kemudian,
hp jimmy berbunyi dan ade satu sms diterima,
apabila buka shj sms tersebut,
kesemua mereka terkejut beruk kerana sms itu dibalas oleh Julie dan sms tersebut berbunyi
"xde wat papepon..awk da smpai ke??"

Jimmy semakin panic dan membalas "ibu bapa awk kata awk da MATI??"
Dan Julie pon balas "memng sy da meninggal.."
Jimmy cuba beranikan diri dan membalas semula sms tersebut dgn
"ABES 2,MCM MANE AWK BOLEH BALAS SEMUA SMS SY??"

Tidak lama kemudian,hp jimmy pon berbunyi lg..
Kesemua mereka menjadi semakin panik,
takut dan mcm bermain difikiran mereka semasa jimmy hendak membaca sms tersebut..
Apabila mereka baca sms tersebut,
mereka jd terkejut BEROK & kehairanan n terpinga-pinga...
Kerana sms tersebut berbunyi
"DIGI ADA DIMANA-MANA".......
hahahahahahahaha haha....


p/s: cerita ini hanya rekaan semata2 untuk hiburan dbulan puasa nie...

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 3 of 4]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum