Badlishah Forum

Knowledge


You are not connected. Please login or register

Info Ilmiah

Go to page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

1 Info Ilmiah on Tue Sep 01, 2009 3:50 pm

Admin

avatar
Admin
Segala Info berkaitan dengan pengetahuan yang boleh dikongsi bersama..
Yang penting pelajar lain mendapat faedah dari info yang telah diberikan Very Happy

View user profile http://badlishah.forumotion.com

2 Re: Info Ilmiah on Tue Sep 01, 2009 3:52 pm

Admin

avatar
Admin
Admin wrote:Segala Info berkaitan dengan pengetahuan yang boleh dikongsi bersama..
Yang penting pelajar lain mendapat faedah dari info yang telah diberikan Very Happy

Pastikan ianya member kesan

View user profile http://badlishah.forumotion.com

3 ramadhan.. on Tue Sep 01, 2009 4:15 pm

bermaksud panas terik.. bulan ramadhan, bulan diwajibkan umat Islam berpuasa kecuali yang uzur syar'i.. (berhaid, nifas, wiladah) oleh itu, mari kita berpuasa. PUASA itu, kena puasa elok2 laa. jangan PUASA yang main-main. Laughing

View user profile

4 Re: Info Ilmiah on Tue Sep 01, 2009 4:18 pm

Admin

avatar
Admin
ustz. najib wrote:bermaksud panas terik.. bulan ramadhan, bulan diwajibkan umat Islam berpuasa kecuali yang uzur syar'i.. (berhaid, nifas, wiladah) oleh itu, mari kita berpuasa. PUASA itu, kena puasa elok2 laa. jangan PUASA yang main-main. Laughing

yea kee... bleh caya kee niii.. ada yang posa yok-yok kot

View user profile http://badlishah.forumotion.com

5 Re: Info Ilmiah on Thu Sep 03, 2009 2:40 pm

kite msti solat..

View user profile

6 Re: Info Ilmiah on Fri Sep 04, 2009 3:51 pm

jangan lupe baca AL-QURAN.....

View user profile http://msofirosli.blogspot.com

7 >> on Fri Sep 04, 2009 3:54 pm

sembahyang pon kna gak...
kalo posa tp x myg...
sama ja mcm owg x posa>>>
Arrow

View user profile

8 Re: Info Ilmiah on Fri Sep 04, 2009 10:01 pm

uastaz,macam mana nk dapatkan lailatulqadar???konfius ni... Crying or Very sad Crying or Very sad

View user profile

9 >>> on Fri Sep 04, 2009 11:58 pm

bnyk2 kn la uat ibadat 10 mlm terakhir tp jngn plak mlm2 sblm tu x uat pa2 plak...>>>
sori menybuk...>>>
Laughing What a Face cyclops

View user profile

10 Re: Info Ilmiah on Sat Sep 05, 2009 4:59 pm

kau pon x wat.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad

View user profile

11 >>. on Sat Sep 05, 2009 9:28 pm

mana ko tau aku x uat???
x bek tuduh>>>
dosa lbh bsr pd owg bnh la>>>> Exclamation Arrow Like a Star @ heaven Evil or Very Mad

View user profile

12 Re: Info Ilmiah on Sat Sep 05, 2009 11:18 pm

lebih baik dari seksa baru bunuh.... Twisted Evil Twisted Evil

View user profile

13 >>> on Sun Sep 06, 2009 11:55 pm

jngn uat men2 bnda ni>>>
kna bru ko yahu!!! Cool Exclamation Suspect Arrow

View user profile

14 malam lailatulqadar on Mon Sep 07, 2009 4:47 pm

malam lailatul qadar malam yang baik dari seribu bulan. maksudnya, amalan yang dilakukan pada malam itu digandakan seribu bulan.. banyak tu.. kelebihan tu amat besar dan berharga, bila berharga pasti payah dapat dan hanya segelintir aja yang dapat. kalau umpama belian, yang kaya saja akan dapat milikinya, tapi yang ini, sapa yang hatinya untuk Allah sahaja akan miliki. siapa yang hidupnya selalu beribadat dan mata hatinya ikhlas kepada Allah pasti akan digerakkan Allah untuk menemuinya dan bertemu dengan malam lailatul qadar. Ia bukan bermula sekarang, tapi bermula dari sekarang bila hati dah tahu dan faham.. k selamat kita sama2 menemui malam lailatul qadar. insyaAllah jangan lupa, andai ditakdirkan bertemu ngan malam lailatulqadar, berdoalah apa sahaja, pasti akan dimakbulkan Allah..

View user profile

15 >>> on Mon Sep 07, 2009 9:15 pm

baik ustaz...
tme kceh>>>> Very Happy

View user profile

16 Re: Info Ilmiah on Tue Sep 08, 2009 5:36 pm

Ambillah waktu untuk berfikir, itu adalah sumber kekuatan.
Ambillah waktu untuk bermain, itu adalah rahsia dari masa muda yang abadi.
Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan.
Ambillah waktu untuk belajar, itu adalah sumber kebijaksanaan.
Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikanTuhan.
Ambillah waktu untuk bersahabat, itu adalah jalan menuju kebahagiaan.
Ambillah waktu untuk tertawa, itu adalah muzik yang menggetarkan jiwa
Ambillah waktu untuk memberi, itu adalah membuat hidup terasa bererti.
Ambillah waktu untuk bekerja, itu adalah nilai keberhasilan.
Ambillah waktu untuk beramal, itu adalah kunci menuju syurga.

View user profile

17 Anting2 kreatif on Tue Sep 08, 2009 5:40 pm

View user profile

18 Re: Info Ilmiah on Wed Sep 09, 2009 7:09 pm

cantik anting-anting..

View user profile

19 >>>>>> on Thu Sep 10, 2009 7:59 pm

anting2 tu sesuai dpkai masa pc fair>>>> Very Happy Laughing Arrow lol!

View user profile

20 ek eleh on Fri Sep 18, 2009 11:20 pm

ang nak merapu leh..masa g dinner ngan owg2 pandai komputer,
matching rr,hehe.. afro

View user profile http://www.novgems.blogspot.com

21 >>> on Sat Sep 19, 2009 3:21 am

ang lg la merpustnddnannnzzzz>pela>>> Laughing Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Exclamation Question Arrow Suspect Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven What a Face Arrow What a Face >>>>>

View user profile

22 knp? on Sat Sep 19, 2009 2:02 pm

weh champ,awat ang suka bubuh simbol nih:>>.. afro

View user profile http://www.novgems.blogspot.com

23 Re: Info Ilmiah on Sat Sep 19, 2009 2:25 pm

sbb cH@mp blurr..tu dia pki simbol 2...hahah

View user profile http://rozdina.blogspot.com

24 yeah!! on Sat Sep 19, 2009 5:40 pm

champ the 'blur'rest one!!huhu.. afro

View user profile http://www.novgems.blogspot.com

25 Re: Info Ilmiah on Sat Sep 19, 2009 7:13 pm

rozdina wrote:sbb cH@mp blurr..tu dia pki simbol 2...hahah

salah............sebab lepas dia simpan rambt panjang2, dia nak buat stail cam tu gak lerrr............... Laughing Laughing Laughing Smile Very Happy

View user profile http://hikayatseorangceo.blogspot.com

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum