Badlishah Forum

Knowledge


You are not connected. Please login or register

persahabatan????family???atau teman istimewa???yang mane kite patut cintai dulu???

Go to page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

msti sume orang dah ade teman istimewa kn??
x pun...kebanyakannya lah...
walau apa pun..
ciatakan Tuhan dahulu...
then..malaikat dan rasul..
pstu..guru..
then ibu bape..
pstu sahabat kite..
TEMAN ISTIMEWA 2 besar 6ty lah...
dh keje n blaja ...pstu nk bewcinta iku ske k0rg lah... Rolling Eyes
yg pntig skrg...hormat ibu bape..guru..
blaja PULUN2 dulu
haha...
sya arap...
korg sumer jdy ank yg soleh dan s0lehah..
haha... I love you
tongue



Last edited by the_HCphantom on Wed Sep 02, 2009 4:58 pm; edited 1 time in total

View user profile

Admin

avatar
Admin
farao betul tu.....

View user profile http://badlishah.forumotion.com
borin'

View user profile http://msofirosli.blogspot.com
betul-betul,ni tak, baru masuk sekolah menengah dah pandai couple,apalaa Sad Sad

View user profile

5 >>> on Sat Sep 05, 2009 12:01 am

sokong2>>>
Arrow

View user profile
sejarah_student wrote:betul-betul,ni tak, baru masuk sekolah menengah dah pandai couple,apalaa Sad Sad

eleh.. nie ntah2 2 x 5 5 x 2 pa.. talam 100 muka.. afro lol!

View user profile
hg memang nk kena la SONOOB oii...tunggu la kt sekolah hehehe.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad

View user profile

8 x sedaq diri on Sat Sep 05, 2009 3:05 pm

sejarah_student wrote:betul-betul,ni tak, baru masuk sekolah menengah dah pandai couple,apalaa Sad Sad

paku dulang paku serpih
kata kat org dia yg lebih
hikhik.... Laughing

View user profile
ni semua dok fitnah aku nape...?? Evil or Very Mad Evil or Very Mad

View user profile

10 >>>> on Fri Sep 11, 2009 3:25 pm

x fitnah tp fakta>>>
huhuhuhuhuh>>>> Smile Rolling Eyes
jngn maro lwk2 aje>>>>> lol!

View user profile
btoi2...ish... Exclamation

View user profile

12 >> on Fri Sep 11, 2009 11:40 pm

apa yg btoi>>??
Suspect Arrow

View user profile
apa apa je yg btoi... Laughing

View user profile
tp,pada pnglaman aq...laki yg d0k ajak c0uple nie..ish3...

View user profile
biNtaNg bErkELIp wrote:tp,pada pnglaman aq...laki yg d0k ajak c0uple nie..ish3...

dan yg perempuan lak......ikut jer.....ish ish ish..... Mad Laughing

View user profile http://hikayatseorangceo.blogspot.com
xsmstinye inche biggiebad...ade pe yg mn0lak,kal0 t0lak...tr0s xmsg dah...kengkunun bwak aty yg lara...tup2,dngaq c0uple ngan 0wng len...

View user profile

17 >>> on Sun Sep 13, 2009 9:24 pm

btl tu btang bekelip>>> Razz

View user profile
cH@mp wrote:btl tu btang bekelip>>> Razz

pe yg bt0ynye champ?

View user profile
bg aku lah...aku syg family aku dulu..brlah org len ak syang...kalau aku syg kwn..ak tgk dululah..perangai dia selama bertahun2 utk observe dia ni msk dlmkategori mn...klu yg masa susah lari 2 boleh blalah...kalau kapel tgklah dulu...x de pngalaman lglah...sejarah_student kedengaran alim...heheh...jgn bangga...just lahir drpd hati...

View user profile http://rozdina.blogspot.com

20 >>> on Sat Sep 19, 2009 2:36 am

btl means>>> ko kata bla kna reject bwa ati yg lara tng2 g kpel len kan??,, aku skong la pa ko ckp coz mmg mcm tu pon but ak lain>>> kalo x dpt bnda tu lg ak push smpai dpt>> x kra ar uat mcm mana pon tp dngn cara yg btl la n bkn dlm bidang kpel ja tp bidang2 len gak cnth terawih... ak malas uat 23 tp ak push gak smpai ak uat>> syukur dpt gak ak uat beberapa kali dlm bln ramadhan nie>>> n dlm study pon sma gak>>> Rolling Eyes Very Happy Cool What a Face geek study flower lol!

View user profile
champ...ms0k bkul angkat sndiri d0wh...
SELAMAT ARY RAYA PADA SUME...MINAL AIDIL WALFAIZI...MAAF ZAHIR DAN BATIN...

View user profile
4 me....1st ALLAH....2nd ISLAM....3rd NABI....(jgn kata bdk ni byk songeh...mmg kena ltk love kita dkt 3 tu dulu)....pastu 4th kt FAMILY....5th kt KAWAN n lastly... TEMAN ISTIMEWA.....buat msa ni teman istimewa kena last...sebab klau teman istimewa 1st....abih r kita....smua keja x jadi....tpi klau dh besar dh....maybe TEMAN ISTIMEWA dulu baru KAWAN....tpi apa2 pun KAWAN aku x kan pinggirkan...hehehe....I love you

View user profile http://just-insan-biasa.blogspot.com

23 blah.. on Sat Sep 19, 2009 1:06 pm

sejarah_student wrote:betul-betul,ni tak, baru masuk sekolah menengah dah pandai couple,apalaa Sad Sad

weh,blah arr..bkn stakat 22x55,tp dah mmang 2222x5555 dah..
hihi..just joking,jgn mare.... afro

View user profile http://www.novgems.blogspot.com

24 uit?? on Sat Sep 19, 2009 1:09 pm

cH@mp wrote:btl means>>> ko kata bla kna reject bwa ati yg lara tng2 g kpel len kan??,, aku skong la pa ko ckp coz mmg mcm tu pon but ak lain>>> kalo x dpt bnda tu lg ak push smpai dpt>> x kra ar uat mcm mana pon tp dngn cara yg btl la n bkn dlm bidang kpel ja tp bidang2 len gak cnth terawih... ak malas uat 23 tp ak push gak smpai ak uat>> syukur dpt gak ak uat beberapa kali dlm bln ramadhan nie>>> n dlm study pon sma gak>>> Rolling Eyes Very Happy Cool What a Face geek study flower lol!

weh,apa ni cH@mp,x istiqamah tol lah ag ni..asal ape jer yg rozdina ckp,mst ag akn sokong,wlupun pda awalnya ko blainan pdapat..paham x ap
ak ckp nihh?.. afro

View user profile http://www.novgems.blogspot.com

25 >>> on Sat Sep 19, 2009 1:45 pm

phm2 nani tp mana ada belainan lain>>
aduh hai>>>
ko yg blur skrg nieh@lengai>>>>
uhuhuhuhuhauhauhauhauhauhauhauahuhauahuhauhauha Laughing Laughing >>>>>

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum